Terug naar
Expert
geschatte leestijd
minder dan een minuut

Alle hulp is welkom

Ik maak het regelmatig mee. Mantelzorgers die het CZ Zorgteam bellen voor een luisterend oor en een bevestiging van hun gevoelens. Vaak is de zorg voor een naaste de eerste ervaring met zorg verlenen en hulp bieden. ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Kan ik daar ook professionele hulp bij krijgen?’ of ‘Ben ik nu de enige of komt dit vaker voor?’ zijn opmerkingen die ik regelmatig hoor.

Ieder mens is uniek en ook iedere zorgvraag verschilt. Daarom nemen we de tijd voor alle vragen die we telefonisch bij het CZ Zorgteam binnenkrijgen. Er zijn ook vragen die regelmatig terugkeren. Om een grotere groep mensen van informatie te voorzien over dementie, organiseren we een aantal keren per jaar een online seminar. We beseffen heel goed dat een mantelzorger weinig tijd heeft. Dan is een online seminar heel handig. U hoeft er de deur niet voor uit, maar kunt gewoon thuis, op de bank met het tablet op schoot of achter de computer, het seminar volgen.

Op donderdag 8 juni is er weer zo’n online seminar. Het thema is dit keer ‘Dag en nacht met dementie’ en gaat over praktische tips die het leven met dementie iets makkelijker kunnen maken. Aan het woord komen casemanager Gerben Jansen en verpleegkundig consulent Freek Gillissen.

Ik heb mezelf al aangemeld en 8 juni van 19.30 tot 20.30 uur in mijn agenda geblokt. Doet u het ook?

Benieuwd naar onze eerdere seminars? U kunt ze terugkijken:

Is het vergeetachtigheid of dementie?

Omgaan met iemand met dementie

Zorg bij dementie, wat is mogelijk?

Zorgen voor iemand met dementie én uzelf

CZ Zorgexpert

Suzan heeft jarenlange ervaring binnen het Zorgteam van CZ en weet alles van de zorg en welke regelingen en vergoedingen er mogelijk zijn in Nederland.
 

Stel je vraag >
0 reacties